Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şimşek: Ülkemize daha fazla yatırımcı çekmek için çok çalışmamız gerek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şimşek: Ülkemize daha fazla yatırımcı çekmek için çok çalışmamız gerek

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Şimdi bizim ülkemize daha fazla yatırımcı çekmek, daha cazip hale getirmek ve daha fazla istihdam sağlamak için çok daha fazla çalışmamız gerek" dedi.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, geçen yıl gelişmekte olan ülkelerden yaklaşık 540 milyar dolar civarında sermaye çıktığını belirterek, "Eski günler yok. Şimdi bizim ülkemize daha fazla yatırımcı çekmek, daha cazip hale getirmek ve daha fazla istihdam sağlamak için çok daha fazla çalışmamız gerek" dedi.

Şimşek, Şehitkamil Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Şehitkamil İlçesi Danışma Kurulu Toplantısı'nda, Türkiye'nin 1 Kasım sonrası yeniden yakaladığı siyasi istikrarla yoluna devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin daha güçlü yarınlara ulaşması için gece gündüz demeden ekip olarak herkes elinden geldiğince çalıştığına işaret eden Şimşek, şöyle devam etti:

"Dünya zor bir dönemden geçiyor. Geçen sene gelişmekte olan ülkelerden yaklaşık 540 milyar dolar civarında sermaye çıktı. Eski günler yok. Şimdi bizim ülkemize daha fazla yatırımcı çekmek, daha cazip hale getirmek ve daha fazla istihdam sağlamak için çok daha fazla çalışmamız gerek. Onun için zor şartlara ve teröre rağmen biz siyasi istikrar ile reformlar sayesinde her türlü engeli aşıp başarılı olacağız."

Gaziantep programının ardından Batman'a hareket edeceğini bildiren Şimşek, "Oradaki kardeşlerimize de gitmemiz gerekiyor. Özellikle terörün yoğunlaştığı bir dönemde o bölgeyi daha fazla ziyaret edip, oralarda daha fazla olmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...