Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yol boyunca makas attı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah Gazetesi
Yol boyunca makas attı

GÜNDEM Haberleri  / Sabah Gazetesi

Bir polisin ölümüne neden olan yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in otomobiliyle yol boyunca son sürat attığı makaslar kameralara yansıdı...

İstanbul Beşiktaş'a bağlı Bebek'teki eğlence mekanı Lucca'da Alkol aldıktan sonra eve dönüşe geçen Rüzgar Çetin'in (31), kazadan önce trafikte makas atarken ilerlediğini gösteren görüntüler ortaya çıktı. Çetin, Çırağan Caddesi'nde önceki gece 01.00'de aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybettiği lüks aracıyla karşıdan gelen polis aracına çarptı. 8 yıllık polis Alagöz şehit oldu, diğer polis Emre Tetik (29) yaralandı. 0.92 promil alkollü çıkan Çetin ise tutuklandı. Birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebep olmakla suçlanan Çetin, 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

 GÖRÜNTÜLER ÇIKTI...
 

Çetin'in Bebek'ten Ortaköy'e gelirken trafikte makas atarak ilerdiğini gösteren kamera kayıtları ortaya çıktı. Kazayla ilgili polis ve Jandarmanın ortak hazırladığı inceleme tutanağında ise Rüzgar Çetin birinci derece kusurlu bulundu. Kazada ölen polis memuru İsmet Fatih Alagöz (35) ise dün memleketi Çorum'da toprağa verildi. İstanbul'dan Çorum'a önceki gece getirilen Alagöz'ün cenazesi, Hitit Üniversitesi Çorum eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak dün önce Ulukavak Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Şehit için burada helallik istendi ve dua edildi. Baba Ahmet Alagöz, oğlunun fotoğrafını öptü ve fotoğrafı tutan polise sarıldı.Cenaze, daha sonra Ulucami'ye götürüldü. Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çorum Valisi Ahmet Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve vatandaşlar katıldı.
Yol boyunca makas attı 
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
 
Şehidin 4 yaşındaki oğlu Metehan ile 2.5 yaşındaki kızı Azra Su törene getirilmedi. Şehidin babası Ahmet, annesi Ayşe, eşi Özlem ile kardeşleri Mustafa ve Akif Alagöz, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Anne Alagöz, "Yavrum benim, göz bebeğim, aslanım" diye ağladı. Şehidin cenaze namazını Çorum Müftüsü Ahmet Akın kıldırdı. Cenaze dün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ulumezarlık'ta toprağa verildi. Mezarlıkta şehit için meslektaşları tarafından saygı atışı yapıldı. Bu arada yaralı polis Tetik'in meslektaşının şehit olduğundan habersiz olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...