Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da Batalla şöleni

/ Kaynak: Fotomaç-Fanatik
Bursaspor'da Batalla şöleni

SPOR Haberleri  / Fotomaç-Fanatik

Bursaspor'un Çin'in Beijing Guoan takımından transfer ettiği eski oyuncusu Pablo Martin Batalla, iki bin taraftarın müthiş coşkusu altında imzayı attı

Süper Lig'de 2013-14 sezonunda Teknik Direktör Christoph Daum ile yaşadığı problem sebebiyle 3.5 milyon euro karşılığında Bursaspor'dan Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Batalla, eski takımına yeniden döndü. Arjantinli oyuncu, Tofaş Nilüfer Spor Salonu'nda düzenlenen törenle kendisini 2.5 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Yaklaşık 2 bin taraftarın katılım gösterdiği törende tecrübeli oyuncuya yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu. Başkan Ali Ay ve yönetimin de bulunduğu törende konuşan Batalla, "Bugün benim için çok önemli bir gün. Uzun süredir hayalini kurduğum bir gün. Buraya kavuştuğum için çok mutluyum. Umarım son attığım imza bu olur. Bursaspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum" dedi. 

SPOR
Kaynak: Fotomaç-Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...