UEFA ve TFF'ye dava açacağız

/ Kaynak: Fotomaç
UEFA ve TFF'ye dava açacağız

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Aziz Yıldırım, UEFA'nın mali kriterleriyle ilgili 4 yıl sıkıntı yaşamayacaklarını belirtti: "F.Bahçe havuzdan 100 milyon dolar alırsa, bütün UEFA kriterlerini karşılar.

Şu anda da 4 sene için böyle bir sıkıntı olmayacak. UEFA'ya gittik savunmalarımızı yaptık. Biz alacaklıyız. Biz iki sene şampiyon olduk ama Avrupa'ya gönderilmedik. Yargıtay'ın kararı onaylamasını bekliyoruz. Şahıslara ve kurumlara dava açacağız. Ben ceza yedim, bavulumu, çocuğumu alıp buraya geldim. Bugün herkes bavulunu alıp kaçıyor."

Yıldırım'ın konuşmasından diğer satır başları şöyle:
- Türkiye'de menajerler türedi. Oyuncu adına konuşuyor, yüzde 10 isterim, yüzde 5 isterim diyor. Mukavelesi bitti, açıktan 2 milyon 
isteriz diyor. Menajerlik sistemine karşıyım.

- Futbol hakemlerinde yetersizlik var. Hep dile getiriyoruz ama voleybol ve basketbol gözden kaçıyor. Hem basketbol hem de voleybol da bariz hatalar yapılmakta.

-İlk yapacağımız yatırım; 3 Temmuz Akademisi adını verdiğimiz Gebze'deki arazi. Orada ileriye dönük bütün F.Bahçe'nin tesislerini kurmak için çalışma yapıyoruz.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...