Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaraylı iki oyuncu, Bursaspor yolcusu!

/ Kaynak: Fanatik
Galatasaraylı iki oyuncu, Bursaspor yolcusu!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sarı Kırmızılılar'dan Koray Günter ve Jem Paul Karacan'ı kadrosuna katmak üzere...

Galatasaray yönetimin elden çıkarmak istediği iki isim olan Koray Günter ve Jem Paul Karacan için Hamza Hamzaoğlu'nun harekete geçtiği öğrenildi. Yeşil Beyazlı yönetimin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda transfer seferine çıktığı ve Sarı Kırmızılı yönetimle masaya oturduğu belirtildi. 

Ara transfer döneminin bitmesine saatler kala gerçekleşmesi beklenen bu transferin detaylarının ilerleyen saatlerde netlik kazanması bekleniyor. Ayrıca Sarı Kırmızılılar, Tarık Çamdal başta olmak üzere, Emre Çolak ve Jose Rodriguez gibi isimler için de transfer teklifleri bekliyor.

Koray Günter'in Galatasaray kariyeri
Koray Günter, 2014-2015 sezonun devre arasında Borussia Dortmund'dan 2.5 milyon Euro'ya Sarı Kırmızılı takıma transfer olmuştu. 21 yaşındaki savunma oyuncusu, Galatasaray'da çıktığı 31 karşılaşmada 1 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

Galatasaraylı iki oyuncu, Bursaspor yolcusu!
Jem Paul Karacan'ın Galatasaray kariyeri

Jem Paul Karacan, sezon başında bonservissiz olarak Sarı Kırmızılı takıma transfer olmuştu. 26 yaşındaki önlibero, Galatasaray'la 7 maça çıkarken 2 de sarı kart gördü.

Galatasaraylı iki oyuncu, Bursaspor yolcusu!

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...