5 yaşındaki Ecrin'den 234 gündür haber yok!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
5 yaşındaki Ecrin'den 234 gündür haber yok!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin’de 234 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’tan hala haber yok.

Midyat ilçesi Harmanlı köyünde 14 Haziran 2015’te bakkala şeker almak için giden 5 yaşındaki Ecrin Tunç’tan 234 gündür haber alınamıyor. Kızının kaybolduğu ilk günden beri ilaç ve serum desteğiyle ayakta durmaya çalışan anne Nursel Tunç, gözleri kapıda gelecek hayırlı bir haber bekliyor. Anne Tunç, “Kızımın nerede olduğunu, ne halde olduğunu bilmiyorum. Artık kızımı bulsunlar. Kızım ölü mü, sağ mı, aç mı, tok mu, hiçbir şey bilmiyorum? Ne olur biran önce beni kızıma kavuşturun” dedi.
5 yaşındaki Ecrin'den 234 gündür haber yok!
“ÇOK ACI ÇEKİYORUM”

Kızının yokluğunda çektiği acının dayanılmaz olduğunu belirten Tunç, “Evimizde doğru düzgün ne oturabiliyoruz, ne yatabiliyoruz. Ne olur Ecrin’i kavuşturun bize. Normal şartlarda çocuklarımız 5 dakika yanımızdan ayrıldığında onları düşünüyoruz. Acaba nerede, ne yapıyor, başına bir şey mi geldi endişesini taşıyoruz. Benim kızım 8 aydır yok” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...