Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O ses Türkiye kim kazandı! Herkes şoke oldu! İşte o isim

Düzenleyen:
O ses Türkiye kim kazandı! Herkes şoke oldu! İşte o isim

MAGAZİN Haberleri

O Ses Türkiye'nin birincisi kim oldu? O ses türkiye birincisi, Hadise mi, Gökhan mı kazandı? Heyecanla beklenen yarışmanın sonucu dün akşam belli oldu. Birinci izleyicilerin oylarıyla seçildi

O Ses Türkiye'nin birincisi kim oldu? O ses türkiye birincisi,Hadise mi, Gökhan mı kazandı? Heyecanla beklenen yarışmanın sonucu dün akşam belli oldu. Birinci izleyicilerin oylarıyla seçildi. Hınca hınç dolan Tv8 stüdyosunda hem sevinç hem hüzün vardı. Son 4'lüden ilk olarak Tankurt, 2. olarak da Türkan elendi. Aziz ve  Emre son ikiye kaldı. Birinci Gökhan ve Hakan'ın takımınından Emre Sertkaya oldu. 

O Ses Türkiye'de final gecesinde heyecan doruktaydı.O Ses Türkiye şampiyonluğu için Hadise'nin takımından Aziz Kiraz, Gökhan ve Hakan'ın takımından Emre Sertkaya yapılan elemeler sonucunda ikili finale kaldı. Son elemeden sonra O Ses Türkiye finalini kazanan isim Emre Sertkaya oldu. 

Sertkaya, sonuçlar açıklanınca Gökhan ve Hakan'a sarıldı, mikrofonu eline alınca gözyaşları döktü...

O Ses Türkiye'nin 2 Şubat Salı akşamı yayınlanan final bölümünde rakiplerini geride bırakan Emre Sertkaya, O Ses Türkiye'nin şampiyonu oldu. Uzun O Ses Türkiye maratonunda başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplayan Emre Sertkaya, SMS ve TV8 Yan Ekran uygulamasından gelen oylar sonucunda şampiyon oldu. Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyordu. Yarışmacının ikincisi ise Hadise'nin takımından Aziz Kiraz oldu.

O Ses Türkiye finali bu akşamı ekrana geldi. İşte; O Ses Türkiye 2016 finalde yarışan isimler:

Türkan Kürşad - Hakan ve Gökhan'ın takımından
Emre Sertkaya - Gökhan ve Hakan'ın takımından
Aziz Kiraz - Hadise'nin takımından
Tankurt Manas-  Ebru Gündeş'in takımından 

EMRE SERTKAYA KİMDİR?

Sıradışı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alıyordu. Yarı finalde elenen Busegül'ün sevgilisi olan Emre, O Ses Türkiye birinciliğinin en güçlü adaylarındandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...