Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'de muhalifler kurultay için dava açtı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
MHP'de muhalifler kurultay için dava açtı

POLİTİKA Haberleri  / iHA

MHP'li muhaliflerin avukatları, "Kurultay Çağrı Heyeti" oluşturularak, partinin olağanüstü kurultaya götürülmesi talebiyle dava açtı.

Muhalifler, olağanüstü kurultay için kasım ayından itibaren delegelerden toplamaya başladıkları imzaları, ocak ayı ortasında genel merkeze teslim etmiş ve yanıt için 15 gün bekleyeceklerini açıklamışlardı.

Bu süre sonunda genel merkezden herhangi bir yanıt alamayan muhalifler, "istemedikleri halde, mahkemeye gitmekten başka çareleri olmadığı" düşüncesiyle avukatlarına yetki vermişti.

Bunun üzerine, Sinan Oğan, Meral Akşener ve Koray Aydın'ın avukatları ortak hazırladıkları dilekçeyle, Sulh Hukuk Mahkemesine dava açtı.

Dava dilekçesinde, delegeler arasından belirlenecek 3 kişinin "Kurultay Çağrı Heyeti"nde görevlendirilmesi talebinde bulunuldu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...