İsterseniz beni Taksim’de asın

Düzenleyen:
İsterseniz beni Taksim’de asın

SPOR Haberleri

Futbol Federasyonu’na rest çeken Dursun Özbek, UEFA'ya da, "G.Saray Avrupa'dan men edilemez" diye seslendi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dünkü Divan Kurulu toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Şike açıklaması sebebiyle kendisini Disiplin Kurulu’na sevk eden TFF'yi eleştiren Özbek, “İsterlerse bana müebbet versinler, isterlerse Taksim meydanında assınlar, Galatasaray değerlerinden asla ödün vermem. Şike açıklamamda kimseyi rencide etmedim, kimseyi hedef almadım. İnsanlar alıngan olabilir" diyerek savunma vermeyeceğini söyledi. UEFA'nın G.Saray'a 1+1 yıl men cezası vermek istediğini belirten Özbek, “UEFA'ya çağrıda bulunuyorum. Bu yönetimin cesaretlendirilmesi gerektiğini söylüyorum. Verilecek ceza, G.Saray’a ve UEFA'ya fayda getirmeyecektir” dedi.
Gidişimiz iyi gidiş değil
Mali durumun çok da iç açıcı olmadığını dile getiren Galatasaray Başkanı, “Gidişimiz iyi gidiş değil. Eski yönetenlerin bazı şeyleri gözden kaçırdığını, bazı şeyleri iyi yapmadığını düşünüyorum. Bu zararı Galatasaray taşıyamaz” dedi. Özbek konuşmasına şöyle devam etti: “Size söz veriyorum, 2016'nın mayıs ayında borç 10 milyon avronun altında olacak. Stadın yanındaki araziye basketbol salonu yapacağız. Kasamızdan para çıkmayacak. Salon, kendi kendini finanse edecek. Florya'daki tesislerimizin bir kısmını Riva'ya taşımak istiyorum. Galatasaray bayrağını da Riva'ya dikeceğim.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...