Davutoğlu'ndan muhalafete vize uayrısı: 'Köstek olmayın yeter'

Düzenleyen:
Davutoğlu'ndan muhalafete vize uayrısı: 'Köstek olmayın yeter'

GÜNDEM Haberleri

YASED resepsiyonunda konuşan Davutoğlu, "Vize muafiyetinin Haziran'a yetişmesi için muhalefetin köstek olmamasına ihtiyacımız var" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu YASED resepsiyonunda, Haziran ayında başlayacak vize muafiyeti için muhalefetin desteğine ihtiyaç olduğunu belirterek "En azından köstek olmasınlar. Vize muafiyeti 50-60 yıllık bir rüyadır, bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

"İSTİKRARDAN ÖDÜN VERİLMEYECEK"

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:

- Yabancı sermayeyi çekebilmenin olmazsa olmazı siyasi istikrardır. Siyasi istikrarnın korunacağı teminatını verebiliriz. Siyasi istikrardan ödün verilmeyecektir. Türkiye için istikrarsızlık ortamı olmayacaktır.

"İSTANBUL'DA BÜYÜK BİR FİNANS MERKEZİ KURACAĞIZ"

- Vaatlerimizin yüzde 82'sini reformların yüzde 50'sini gerçekleştirdik. İstanbul'da büyük bir finans merkezi kuracağız.

- Enflasyonda geçen ay bir düşme gözlendi.

- Reformlar yapılamazsa rekabetçi yönünüzü kaybedersiniz. Niteliksel dönüşüm için vereceğiniz her proje destek bulacaktır. Dönüşüm programının takibini yakından yapıyoruz. Uygulamadaki sorunları bizlerle paylaşın.

- Mülteciler konusu vicdani bir konudur. Gereğini yapıyoruz.

"MUHALEFETİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

- AB ülkelerine Haziran ayında inşallah vize muafiyeti başlayacak. Muhalefetin desteğine ihtiyacımız var. En azından köstek olmasınlar. Vize muafiyeti 50-60 yıllık bir rüyadır, bunu gerçekleştireceğiz.

- Yargı sistemi Türkiye'ye yatırım yapanları korumalı. Teminat altına almalı.

- Bilirkişilik sistemi yasal bir zemine kavuşmalı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...