Sneijder: O an yanındaydım

Düzenleyen:
Sneijder: O an yanındaydım

SPOR Haberleri

Sneijder, Hollanda basınına, Umut'un babasının vefatını takım halinde idman sonrası aldıklarını söyledi.

Beklentilerin uzağında bir sezon geçiren Galatasaray'da, pazar günü Gençlerbirliği'ne karşı bırakılan 2 puanla gelen şokun ardından daha büyük şok ve matem Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un vefatıyla yaşandı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, takım olarak haberi idman sonrasında aldıklarını söyleyerek, "Masaj odasındaydık. Sonrasında, Umut Bulut'un babasının yaralandığını, daha sonra ise hayatını kaybettiğini öğrendik. Umut, takımdaki herkesin arkadaşıydı, herkes severdi. Bizim için kapkara bir gün oldu." dedi.

"Çıldırdı, elbette" diyerek sözlerini sürdüren Wesley Sneijder, "Umut'u sakinleştirmeye çalıştık. Ancak, bu mümkün değildii Tüm takım o haberi alınca yıkıldı. Böyle bir olayla birlikte terörün hepimize ne kadar yakın olduğunu da anlamış olduk." ifadelerini kullandı.

Sneijder, "Bu durum bizim için de, kulüp için de, benim için de çok garip bir durum. Bu olaya karşı hep birlikte kalacağız. Cenaze törenine hep birilikte gideceğiz. Sonra neler olacak göreceğiz." diyerek sözlerini noktaladı. (Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...