Boğaziçi Köprüsü'nde bomba paniği!

Düzenleyen:
Boğaziçi Köprüsü'nde bomba paniği!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nde Anadolu Yakası'ndan Avrupa'ya geçişte bir araç dörtlüleri yakarak park etti. Sürücüsü ise başka bir otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Bomba imha uzmanları aracı inceledikten sonra bagaj bölümü patlatıldı.

İstanbul polisi öğlen saatlerinde bombalı araç şüphesiyle alarma geçti. Saat 15:00 sularında Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçen bir otomobil, köprü çıkışının Ortaköy Viyadüğü üzerinde dörtlülerini yakarak park etti. Motoru çalışan araçtan inen bir kişi, başka bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

KÖPRÜ TRAFİĞE YENİDEN AÇILDI
Köprü üzerinde bütün önlemleri alan emniyet ekipler, köprüyü trafiğe kapatmıştı. Bomba imha uzmanının yaptığı incelemenin ardından köprü trafiğe yeniden açıldı.

Boğaziçi Köprüsü'nde bomba paniği!
ARAÇTAN BOMBA ÇIKMADI

Çorlu kayıtlı 59 plakalı 2001 model Fiat Albea marka aracın içinde bomba olmadığı tespit edildi. Araç, çekici yardımıyla yoldan çekildi.

Boğaziçi Köprüsü'nde bomba paniği!
Boğaziçi Köprüsü'ndeki şüpheli araç panik yaşattı

METROBÜS SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI
Metrobüs seferleri, yeniden açıldı.

Boğaziçi Köprüsü'nde bomba paniği!

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...