Cenk Tosun: Attığım gollere sevinemiyorum

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Cenk Tosun: Attığım gollere sevinemiyorum

SPOR Haberleri  / DHA

Türkiye A Milli Takımı'nın, Antalya'da İsveç'e karşı oynadığı hazırlık maçında 2 gol atarak yıldızlaşan Cenk Tosun, "Yine şehit haberleri aldık. Attığım 2 gole bile sevinemiyorum" dedi.

Hazırlık maçı sonrasında açıklama yapan Cenk Tosun, "Yeni haberler duyduk, yine şehitler varmış. Rahmetli insanlar varmış. Çok üzüldük. 2 gol attım ama ona bile sevinemiyorum, artık bu hale geldik. Bu ülkenin yine ayağa kalkmasını diliyorum. Terörü her zaman lanetliyorum. Bu ülke hiçbir zaman yere düşmeyecektir. Büyük bir ülkedir, Bunun altından da kalacağız" dedi. Maçı da değerlendiren Cenk Tosun, "İyi başladık. Oyunun hakimiyeti bizdeydi. Bence hakkettiğimiz bir 3 puan oldu. Maç kaybetmiyoruz. Bunun bilinciyle çıktık. İnşallah diğer maçı da kaybetmeyeceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 1.Başkanvekili Ali Dürüst ise, "Hazırlık maçıydı. Aradan sonra maça çıkmak önemliydi. Konsantrasyonumuz tamdı. Taraftar çok iyiydi, Her şey çok güzeldi. Bir hazırlık maçımız daha var. Onu da kazanacağız" diye konuştu.

Mehmet Topal da şunlar kaydetti:
"Avrupa Şampiyonası öncesinde iyi bir takıma karşı oynadık ve galip geldik, mutluyuz. Oyunda çok iyi başladık, golü de bulduk. Duran toptan gol yedik. Ama tekrar gol atmayı becerdik. Cenk çok iyi iki gol attı. Güzel bir galibiyet oldu. Umarım galip gelmeye devam ederiz."

Stoper oynamasına ilişkin soruya ise Mehmet Topal, "Hocamız öyle görev verdi. Pozisyon ayırt etmemeye çalışıyoruz. Hocamız kime ne görev verdiyse orada oynamaya çalışıyor. Çok iyi bir taraftar vardı. Bizi çok iyi desteklediler, tüm Antalya halkına teşekkür ediyorum. Böyle destek aldığımız zaman en üst seviyeye çıkabiliyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...