Lidere yakışmadı

Düzenleyen:
Lidere yakışmadı

SPOR Haberleri

Euroleague'de çeyrek finali garantileyen grup lideri Fenerbahçe, deplasmanda Cedevita'ya 89-59 mağlup oldu

Euroleague'de gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, 12. hafta karşılaşmasında Cedevita Zagreb'e şok bir skorla yenildi: 89-59. Euroleague TOP 16 E Grubu’nda rakibiyle deplasmanda karşı karşıya gelen sarı-lacivertlilerin her ne kadar formalite maçı da olsa 30 sayı fark yemesi can sıktı. Fenerbahçe mücadelenin başından itibaren etkili olmakta zorlannırken, ilk periyot 22-13 Cedevita'nın üstünlüğü ile tamamlandı. Soyunma odasına 44-30'luk skorla girilirken, Zagreb temsilcisi 3. çeyrekte farkı daha da açtı: 71-43. F.Bahçe'nin son bölümdeki çabaları maçı çevirmeye yetmedi.  
2. mağlubiyet
Jan Vesely’nin sakatlığı nedeniyle forma giyemediği müsabakada temsilcimizde sadece Ekpe Udoh çift haneli sayı üretebildi. Udoh’tan 11, Hickman’dan 9 sayı gelirken, Kalinic de 8 sayıyla maçı tamamladı. Cedevita Zagreb’de Marko Arapovic 18 sayıyla mücadelenin yıldızı oldu. Bu sonuçla son sıradaki Cedevita Zagreb 12. maçında 3. galibiyetini alırken, lider Fenerbahçe toplamda 2. kez sahadan yenik ayrılmış oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...