Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'ı kahreden haber

Düzenleyen:
Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'ı kahreden haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Sneijder, Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nun Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği netleşti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun güvenlik gerekçesiyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisini 13 Nisan Çarşamba gününe almasının ardından gözler sarı kırmızılı takımın sakat futbolcularına çevrildi.

BELİRSİZLİK SONA ERDİ

Uzun süredir sakatlığı bulunan Sabri Sarıoğlu'nun yanı sıra, milli takımlarda sakatlanan Hakan Balta ve Wesley Sneijder'in durumları konusunda büyük bir belirsizlik yaşanıyordu. Galatasaray taraftarlarını endişelendiren bu soru bugün cevabını buldu... Üç futbolcu da 13 Nisan Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

3 FUTBOLCU DA DERBİDE YOK

Hakan Balta'nın yetişme ihtimali sıfır. Sabri ve Sneijder'in oynamaları ise düşük ihtimal... Kısacası Galatasaray teknik heyeti üç futbolcuya da Fenerbahçe maçında yok gözüyle bakıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...