Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erman Toroğlu maçı değerlendirdi

Erman Toroğlu maçı değerlendirdi

SPOR Haberleri

Erman Toroğlu, Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından önemli yorumlarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Galatasaray 22. finalinde 17. kupasına ulaşırken maç sonra Erman Toroğlu'ndan önemli yorumlar geldi. 3. yıl üst üste kupayı kazanan Galatasaray ve Fenerbahçe'yi değerlendiren Erman Toroğlu, maçın ve turnuvanın yayıncısı olan ATV'de şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçeli futbolcuların yerinde olmak istemezdim. Çok üzgünlerdir. Önce lig, sonra kupa... Ucunu yakalıyorsun, yakalıyorsun sonra elinden kaçıyor. Maç uzatmaya gitseydi, Fenerbahçe'nin kazanacağı %80'di ama yıkamadılar. Vurdular, vurdular yıkamadılar. Önce teknik direktör sonra beceriksizlik. Markovic'i oyuna alması, Van Persie'yi çıkarması, çift santrfor oynamaması... Yani bunları sen de yapardın, ben de yaparım. Riekerink'e devre arasında sorsaydık 'kimi oyundan alsın' diye, 'Van Persie'yi alsın' derdi. Futbolda şu var, kupa kimdeyse başarılı o. Arkasında ne var önemi kalmıyor. Fenerbahçe'nin kombine akını yoktu. Sağdan soldan bindirmeleri yoktu. Sıfıra inerek çıkardığı kaç top vardı? Ozan'ı oynatmıyorsun. Çift santrfor riskini almıyorsun. G.Saray'ın forveti yok. "

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...