Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi hakim karşısına çıkıyor

Düzenleyen:
Messi hakim karşısına çıkıyor

SPOR Haberleri

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi, hakkında açılan 3 ayrı mali konudan vergi kaçırma suçlamasıyla, 2 Haziran'da mahkemede ifade verecek.

İspanya'nın Barcelona takımında oynayan Arjantinli futbolcu Lionel Messi'yi zor günler bekliyor.

2007-2009 yıllarında reklam gelirlerini İspanyol maliyesinden saklayarak 4,1 milyon Euro'luk vergi kaçırmakla suçlanan Messi ile babası ve menajeri olan Jorge Horacio hakkındaki dava, 31 Mayıs Salı günü Katalonya Adalet Yüksek Mahkemesinde başlayacak.

22 AY HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık tarafından hakkındaki suçlamalar kaldırılan ancak İspanyol hükümeti adına hukuki davalara bakan Devlet Avukatlığı Kurumu tarafından 3 ayrı mali konudan suçlanan ve 22 ay hapsi talep edilen Messi'nin, 2 Haziran'da hakim karşısına çıkması öngörülüyor. Mahkeme kaynakları, hakkındaki hapis cezası talebinin 2 yıldan az olması sebebiyle Messi'nin sadece bir kez mahkemeye ifade vermesinin yeterli olacağını belirtti.

İDDİALARI KABUL ETMİŞLERDİ

Vergi kaçırdığıyla ilgili iddiaları kabul eden Messi ve babası, cezalar dahil maliyeye 5 milyon avro yatırmıştı. Gelecek hafta başlayacak davada savcılık, Arjantinli futbolcunun babası hakkında 18 ay hapis cezası talep ederken, Devlet Avukatlığı Kurumu ise hem Messi hem de Jorge Horacio için 22'şer ay hapis cezası istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...