PYBS için ek başvuru süresi verildi

/ Kaynak: AA
PYBS için ek başvuru süresi verildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na (PYBS) başvuru için 2-5 Nisan arasını ek başvuru süresi olarak belirledi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na (PYBS) başvuru için 2-5 Nisan arasını ek başvuru süresi olarak belirledi. nbsp;
MEB'den yapılan yazılı açıklamada, merkezi sistem sınavları kapsam ında düzenlenen PYBS başvuru süresinin 11 Mart'ta başladığı ve 22 Mart'ta sona erdiği hatırlatıldı.
Açıklamada, öğrenci velilerinin ve okul yöneticilerinin talepleri üzerine yapılan incelemeyle, zamanında kayıt veya onay işlemlerini tamamlayamayan okul yönetimlerinin tespit edildiği bildirildi.
başvuru işlemleri zamanında gerçekleştirilemeyen öğrencilerin mağ duriyet yaşamamaları amacıyla 2-5 Nisan arasında, mesai bitimine kadar ek başvuru süresi verildiği kaydedildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...