Beşiktaş 3 yıldızını gönderiyor

Düzenleyen:
Beşiktaş 3 yıldızını gönderiyor

SPOR Haberleri

Teknik direktör Şenol Güneş'in, siyah beyazlı yönetime verdiği rapor doğrultusunda Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Alexis Delgado ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Beşiktaş'ta yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Alexis Delgado'yu göndermeyi planlıyor.

Hannover'dan kiralanan Marcelo'nun bonservisini almanın hesaplarını yapan Siyah-Beyazlılar, takıma dönecek Luiz Rhodolfo'ya ek olarak yeni bir savunmacı almak için harekete geçti. Kartal, bu doğrultuda Danimarka ekibi Kopenhag'ın 26 yaşındaki stoperi Zanka Jörgensen için düğmeye bastı.

ATIBA'YLA BİRLİKTE OYNADI

26 yaşındaki futbolcu için kulübüne 2 milyon Euro'luk bir teklif sunan Siyah-Beyazlılar, Danimarka ekibinden gelecek yanıtı beklemeye başladı. Kara Kartal'ın Kanadalı ön liberosu Atiba Hutchinson'la 2 sezon PSV Eindhoven'da birlikte görev yapan 1,89'luk futbolcu, geçen sezon Danimarka'da takımı Kopenhag'la birlikte tam 40 maça çıkıp 4 gollük performans sergilemişti.

GÜNEŞ'İN İSTEĞİ KARŞILANACAK

Kariyerinde 1 Hollanda Ligi şampiyonluğu (PSV Eindhoven), 3 Danimarka Kupası (Kopenhag) ve 3 Danimarka Şampiyonluğu (Kopenhag) yaşayan Zanka, hava toplarına ek olarak ikili mücadelelerdeki etkisiyle de dikkat çekiyor. Bu özelliklerine ek olarak hızlı bir isim olan Jörgensen'in transferiyle birlikte, teknik direktör Şenol Güneş'in süratli stoper isteğinin karşılanması hedefleniyor.

Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...