Fenerbahçe'ye, Caner'in halefi Real Madrid'den

Düzenleyen:
Fenerbahçe'ye, Caner'in halefi Real Madrid'den

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den, Inter'e transfer olan Caner Erkin'in yerine düşünülen isim Real Madrid'in, Monaco'ya kiraladığı Fabio Coentrao olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin, İtalyan ekibi İnter'le anlaşarak takımdan ayrılan Caner Erkin'in yerine düşündüğü isim Fabio Coentrao olduğu ortaya çıktı. Kadrosunda Luis Nani, Bruno Alves ve Raul Meireles gibi yıldızlar bulunan Fenerbahçe'ye bir Portekizli daha geliyor.

GEÇEN SEZON MONACO'YA KİRALANMIŞTI

Fotomaç'ın haberine göre; İspanyol devinde 3 sezon forma giydikten sonra geçen sezonu Fransa'nın Monaco takımında kiralık olarak geçiren Coentrao Zinedine Zidane'ın yeni sezon planları arasında yer almıyor. Real Madrid'deki sözleşmesi 2019'da sona erecek olan Coentrao'nun yeniden kiralanabileceği, yeni sezonda düşük maliyetli kadro kurmayı planlayan Fenerbahçe'nin de kasasından bonservis bedeli çıkmadan Portekizli yıldızı kadrosuna katacağı öğrenildi.

3 GOL 2 ASİSTİ VAR

Portekizli futbolcu ise geçen sezon Fransa Ligi'nde Monaco formasıyla 19 maça çıkarken, 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...