FİFA'dan Milli Takım'a kötü haber!

Düzenleyen:
FİFA'dan Milli Takım'a kötü haber!

SPOR Haberleri

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FİFA), ülkelerin haziran ayı dünya sıralamasını açıkladı. Türkiye Milli Takımı, 5 basamak birden düşerek 18. sıraya geriledi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), milli takımların haziran ayı dünya sıralamasındaki yerini açıkladı. FİFA'nın internet sitesinden açıklanan haziran ayı dünya sıralamasına göre, İngiltere ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden Türkiye, 5 basamak inerek 18. sıraya düştü.

RAPİKLERİMİZİN DURUMU

Ay-yıldızlıların, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) D Grubu'nda karşılaşacağı İspanya 6'ncı, Hırvatistan 27'nci, Çek Cumhuriyeti ise 30'uncu sırada yer aldı.

LİDER ARJANTİN

Arjantin'in liderliği, Belçika'nın ise 2'nciliğini koruduğu sıralamada bir basamak çıkan Kolombiya, 3'üncülüğe yerleşti.

KUZEY İRLANDA'DAN BÜYÜK YÜKSELİŞ

Avrupa Futbol Şampiyonası'na tarihinde ilk kez katılacak Kuzey İrlanda, 25. sıraya yükselerek tarihinin en iyi derecesini elde etti. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ilk kez mücadele edecek bir diğer takım Slovakya'nın da 8 sıra birden çıkarak 24'üncü olması dikkati çekti.

Bir sonraki FIFA dünya sıralaması, 14 Temmuz'da açıklanacak.

İLK 10 ŞU ŞEKİLDE

Sıralamada ilk 10'a giren ülkeler şöyle:

1-Arjantin
2-Belçika
3-Kolombiya
4-Almanya
5-Şili
6-İspanya
7-Brezilya
8-Portekiz
9-Uruguay
10-Avusturya

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...