Terim: En önemli silahımız hırsımız

Terim: En önemli silahımız hırsımız

SPOR Haberleri

Slovenya maçında eksikleri gördüğünü söyleyen Fatih Terim, “Öne geçtikten sonra iyi değildik, berabere veya mağlupken verdiğimiz reaksiyonumuz daha iyi” dedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, dün futboldan memnundu. Terim, "Maça müthiş başladık ama golü bulduktan sonra reaksiyonumuz iyi değildi. Berabere veya mağlupken reaksiyonumuz daha iyi. Mahkum oynadık ilk yarı. İkinci yarı daha iyi geçti. İkinci yarıda hızlı atak denedik. Hırsımızdan bir şey eksilmez. Kazanma arzusu, hırs, ciddiyet... Bunlar bizim en önemli silahlarımız. İkinci yarı ikinci golü bulabilirdik ama maçtan memnunum. Eksiklerimizi de gördük. Turnuva bunları affetmez, düzelteceğiz" diye konuştu. Burak'ın performansından memnun olduğunu söyleyen Terim, "Defansımızın performansı benim için çok önemli. Kalecimizin olağanüstü performansı mutluluk verici. Sert bir maç oldu... Yüreğimiz ağzımızda izledik bazı pozisyonları. Allah'a şükür bir şey olmadı" ifadelerini kullandı.

SERTLİĞE TEPKİ
Terim maçın devre arasında soluğu orta hakem Marco Guida'nın yanında aldı. Terim, İtalyan hakeme Slovenlerin sert oynamasından dert yanarak, "Bu bir hazırlık maçı, buna izin vermemelisin" diyerek şikayetini dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...