Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korkunç! Kaldırdığı gibi birinci kattan aşağı attı

Düzenleyen:
Korkunç! Kaldırdığı gibi birinci kattan aşağı attı

GÜNDEM Haberleri

Konya’da ayakkabı mağazasında çalışan 30 yaşındaki Cafer A., aynı yerde çalışan kadın arkadaşıyla görüştüğü gerekçesiyle gözlükçüde çalışan 27 yaşındaki Nimet Metin ile kavga etti. Metin, kavga sırasında 1’inci katın merdiven boşluğundan bodrum kattaki yürüyen merdivenlerin üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Görgü tanıkları ise polise, Cafer A.’nın kavga sırasında Nimet Metin’i, kaldırıp aşağı attığını ileri sürdü

Olay, dün merkez Selçuklu İlçesi’nde bulunan Kent Plaza Alışveriş Merkezi’nde meydana geldi. Alışveriş merkezinin 1’inci katında bulunan bir gözlükçüde çalışan Nimet Metin, iddiaya göre, aynı kattaki ayakkabı mağazasında çalışan B.K. adlı genç kızla bir süre arkadaşlık kurdu. Metin, B.K. ile ayrıldıktan sonra genç kızla arkadaş olarak görüşmeye devam etti. Bu duruma sinirlendiği öne sürülen B.K.’nın iş arkadaşı Cafer A. ise, Nimet Metin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Nimet Metin, yaklaşık 7 metre yükseklikteki 1’inci kattan bodrum kattaki yürüyen merdivenlerin üzerine düştü. Ağır yaralanan Metin, çağrılan ambulansla Meram Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Metin’in, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Cafer A. da polis tarafından gözaltına alındı. Görgü tanıkları ise polise, Cafer A.’nın kavga sırasında Nimet Metin’i, kaldırıp attığını ileri sürdü.

Cafer A.’nın polisteki sorgusu sürerken, ifadesine başvurulan B.K.’nın Nimet Metin ile daha önce aralarında gönül ilişkisi olduğunu ve ayrıldıklarını söylediği belirtildi.
(Hürriyet)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...