Baba ocağına son kez getirildi

Düzenleyen:
Baba ocağına son kez getirildi

GÜNDEM Haberleri

Vezneciler’deki bombalı saldırıda şehit olan Polis Memuru Gökhan Topçu’nun cenazesi, son kez Gaziosmanpaşa’daki baba ocağına getirildi.

Fatih Vezneciler’de sabah saatlerinde 6 polisin şehit düştüğü, 5 sivil vatandaşın da hayatını kaybettiği terör saldırısında şehit olan 23 yaşındaki polis memuru Gökhan Topçu’nun cenazesi Gaziosmanpaşa’daki baba ocağına getirilerek helallik alındı. Şehit polisin cenazesi, ilk olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ait cenaze aracıyla Tozlu Mezarlığın Morgu’na götürüldü. Daha sonra şehidin cenazesi saat 11.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’ndeki Türk bayrağı asılı baba evinin önüne getirilerek burada helallik alınıp dua edildi. Emniyet mensupları, şehit aileleri ve kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı evin önünde yapılan duada gözyaşları sel oldu.

Baba ocağına son kez getirildi

Şehidin annesi Fadime Topçu, babası Adnan Topçu ve Özel Harekat Polisi parkası giyen ağabeyi Gökay Topçu şehidin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Kalabalığın sık sık tekbir getirerek “Şehitler Ölmez Vatan bölünmez” sloganları attığı helallik merasiminde, anne Fadime Topçu, “Yavrum” diyerek oğlunun tabutuna son kez sarıldı. Baba Adnan Topçu, oğlunun tabuttaki fotoğrafını öptü. Helallik sırasında evlerinin pencerelerinden vatandaşların da gözyaşı döktüğü görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...