Galatasaray'da Denayer harekatı

Düzenleyen:
Galatasaray'da Denayer harekatı

SPOR Haberleri

Galatasaray'da futbol şubesini yöneten Alp Yalman ve Cenk Ergün'ün, geçen sezon kiralık olarak oynayan Jason Denayer'i bir sene daha kiralamak için Manchester şehrine gittikleri iddia edildi.

Galatasaray'ın futbol şubesini yöneten Alp Yalman ve Cenk Ergün, transfer çalışmaları doğrultusunda İngiltere'ye gitmişti. İlk olarak Fulham'la kontratı biten 19 yaşındaki golcü Moussa Dembele için temaslarda bulunan ikili, ardından Denayer için kulübüyle görüşmek üzere Manchester'a geçti.

BİR SEZON DAHA KİRALANACAK

Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre; Yalman ve Ergün'ün, Manchester City yönetimiyle görüşerek, Jason Denayer'i bir sezon daha kiralamaya çalıştığı öğrenildi. Belçika Milli Takımı'yla birlikte EURO 2016'da sahne almaya hazırlanan genç savunmacı hakkındaki son kararı ise takımın yeni teknik patronu Guardiola verecek. City yönetiminin kiralama formülüne sıcak baktığı, ancak Guardiola'nın kadro raporunun bekleneceği bildirildi.

KAMPTA YEŞİL IŞIK YAKTI

Bu arada Galatasaraylı yöneticilerin, Manchester'a gitmeden önce Denayer'le Belçika kampında telefonla görüştüğü ve başarılı futbolcunun Sarı-Kırmızılı takımla yola devam etme fikrine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...