Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Montoya'yı kiralıyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe Montoya'yı kiralıyor

SPOR Haberleri

Barcelonalı Martin Montoya ile anlaşan sarı-lacivertliler, kiralık olarak transfer edeceği 25 yaşındaki oyuncuya 1.5 milyon Euro ödeyecek. Fenerbahçe ayrıca Beşiktaş’ın da peşinde olduğu Gustavo Gomez için de devreye girdi.

Fenerbahçe ile başarılı sağ beki Gökhan Gönül'ün yolları ayrılıyor. Sarı-lacivertliler, sözleşmesi sona eren ve yapılan teklifi kabul etmeyen başarılı oyuncunun yerine Barcelona'dan Martin Montoya ile her konuda anlaşma sağladı. Geride kalan sezonu İnter ve Real Betis'te kiralık geçiren İspanyol oyuncu, Barcelona'dan kiralanacak. Bu transfer için Katalan ekibine bir miktar kiralama bedeli ödenecek. F.Bahçe'nin 25 yaşındaki oyuncuya da 1.5 milyon Euro yıllık ücret ödeyeceği ögrenildi.
Fenerbahçe Montoya'yı kiralıyor
Fenerbahçe Gustavo Gomez için devrede
Sarı-lacivertlilerin diğer hedefi ise yine savunmada. Bruno Alves ve Kadlec'in takımdan ayrılmasıyla Simon Kjaer dışında stoperi kalmayan sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Paraguaylı stoper Gustavo Gomez için devreye girdi. F.Bahçe, Arjantin ekiplerinden Lanus'ta forma giyen ve Paraguay Milli Takımı ile Copa America'da boy gösteren 23 yaşındaki stoperin kulübüyle temasa geçti. Sarı-lacivertlilerin, Gomez için Lanus'tan oyuncunun bonservisi ile ilgili bilgi aldığı aktarıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...