Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aksaray’a şehit ateşi düştü

Düzenleyen:
Aksaray’a şehit ateşi düştü

GÜNDEM Haberleri

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki Tekeli Tabur Komutanlığı’na bağlı üs bölgesine PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonrası çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in Aksaray’ın Ağaçören İlçesi’ndeki baba ocağına ateş düştü.

Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından Ağaçören İlçesi’ndeki ailesine verilirken, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Acı haberi alan şehidin komşuları ve yakınları da eve akın etti. Şehit Uzman Çavuş’un annesi Bahriye ve babası Ramazan Yüksel, yakınları tarafından teselli edildi. 2 erkek 2 kız olmak üzere 4 kardeşi bulunan Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in bekar olduğu öğrenildi.
Evin önünde taziyeleri kabul eden baba Ramazan Yüksel, oğluyla son olarak şehit olduğu gün cep telefonu ile görüştüğünü belirterek, "Dün ikindi saatlerinde cep telefonu ile görüşmüştük. İyi olduğunu söyledi. Sesi biraz uykulu geliyordu. Fazla bir şey anlatmadı ve bende sormadım. Sabah şehit olduğu haberini aldık. Vatan sağ olsun’’ dedi.
Şehit Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in cenazesinin, yarın düzenlenecek törenin ardından ilçede bulunan mezarlığa defnedileceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...