Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aylardır aranıyordu, Kuşadası’nda yakalandı!

Düzenleyen:
Aylardır aranıyordu, Kuşadası’nda yakalandı!

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’in Nizip ilçesinde işlenen bir cinayetin zanlısı olarak 5 aydır tüm Türkiye’de aranan bir şahıs Kuşadası’nda polisin filmleri aratmayacak bir operasyonuyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Nizip’te 11 Şubat 2016 tarihinde B.K.’nın öldürülmesiyle ilgili olarak aranan 29 yaşındaki Ramazan Özen, 3 arkadaşı ile birlikte son model bir araçla Kuşadası’na geldi. Kuşadası girişinde polisin uygulama noktasında denetim yaptığını gören Ramazan Özen, polis noktasına 50 metre kala bir arkadaşı ile birlikte araçtan indi. Dikkatli davranan polis ekipleri önce aracı durdurdu, ardından yaya olarak kaçmaya çalışan iki kişinin peşine düştü. Uzun bir kovalamacanın ardından iki kişi yakalandı. Üzerinde sahte kimlik bulunan bir kişinin yapılan araştırmada Nizip’te bir cinayetin zanlısı olarak aranan Ramazan Özen olduğu ortaya çıktı. Nizip Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kasten adam öldürmek suçundan gıyabında tutuklama kararı bulunan Ramazan Özen, parmak izi sorgulamasının ardından kimlik bilgileri tespit edilerek, gözaltına alındı. Poliste ifadesi alınan Ramazan Özen, yarın Kuşadası’nda hakim karşısına çıkacak. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...