FETÖ'nün hastanesinde vicdansız oyun!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
FETÖ'nün hastanesinde vicdansız oyun!

GÜNDEM Haberleri  / Sabah

İstanbul Fatih'te darbe akşamı ışıklarını söndürerek darbe mağduru yaralı vatandaşları içeri almayan Özel Fatih Hastanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Çetin Öngöre FETÖ'ye yardım suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kıztaşı'ndaki Şifa Sağlık Tesisleri A.Ş.'ye bağlı olan Özel Fatih Hastanesi'nin darbe gecesinde hasta kabulünü durdurduğu ve ışıklarını söndürdüğü yönünde yapılan şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı. Tahkikat kapsamında mağdurlar dinlendi. Hastaneye hasta kabulünün durdurulması kararını Yönetim Kurulu Başkanı Emre Boztekin ve Başhekim Çetin Öngöre'nin verdiği iddia edildi. Başhekim Öngöre'nin odasında PVC kaplanmış FETÖ simgesi 1 dolar ele geçirildi. Yoğun yaralı akınına rağmen hastaneye gelmedikleri gibi doktor takviyesi de yapmayan iki yönetici, Hakim Mustafa Çakar tarafından FETÖ örgütüne yardım suçlaması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17 ŞEHİT VERİLDİ
Özel Fatih Hastanesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yakın bir noktada bulunuyor. Darbeci askerlerin İBB binasını teslim almaya geldikleri sırada direniş gösteren vatandaşlara kurşun yağdırılması üzerine 17 vatandaş şehit olmuş onlarca kişi de yaralanmıştı. Olay yerinde Prof. Dr. İlhan Varan da hayatını kaybetmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...