Van der Wiel'i Galatasaraylı yaptılar ortalık karıştı

Düzenleyen:
Van der Wiel'i Galatasaraylı yaptılar ortalık karıştı

SPOR Haberleri

İspanyol basınından Sport, Barcelona'nın Galatasaray'dan Gregory van der Wiel'le ilgilendiğini yazınca Fenerbahçeli taraftarlar mesaj yağmuruna tuttu.

Gösterdiği performansla şu ana kadar sezonun en büyük hayal kırıklığı olan ve takımdan ayrılacağına dair söylentiler dolaşan Gregory van der Wiel'ın ismi, Barcelona ile anılmaya başladı.

Aleix Vidal'in performansından memnun olmayan Luis Enrique'nin devre arasında sağ bek bölgesine transfer istediği iddialarını, Barcelona'ya yakın gazetelerden Sport manşetine taşıdı ve Katalan ekibinin Juventus'tan Stephan Lichtsteiner ile Galatasaray'dan Gregory van der Wiel'le ilgilendiğini iddia etti.

Evet yanlış duymadınız Galatasaraylı Gregory van der Wiel!

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR MESAJ YAĞMURUNA TUTTU

Sport.es, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı van der Wiel'in takımını okuyucularına Galatasaray olarak aktarırken, saatler geçmesine karşın hatasını düzeltmedi.

Konuya Fenerbahçeli taraftarlar da kayıtsız kalmadı ve haberin altına yapılan hatayla ilgili birçok yorum bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...