Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'den küstah tehdit: Sokağa ineriz

Düzenleyen:
CHP'den küstah tehdit: Sokağa ineriz

POLİTİKA Haberleri

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, başkanlık sisteminden rahatsız olarak 'Gençlik, bugün entelektüel ve ahlaki önderliğini ele alıp, sokağın gücünü kullanıp bir şekilde başkanlığı bu ülkeye yar etmemek adına her şeyi yapacak.' diyerek ‘sokağa çıkarız’ tehdidinde bulundu.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, başkanlık sisteminden rahatsız olarak 'Gençlik, bugün entelektüel ve ahlaki önderliğini ele alıp, sokağın gücünü kullanıp bir şekilde başkanlığı bu ülkeye yar etmemek adına her şeyi yapacak.' diyerek 'Sokağa çıkarız' tehdidinde bulundu.

Yılmaz, partisinin il başkanlığında düzenlenen 'Memleket Buluşmaları' etkinliği öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli'de hem örgütle hem de üniversitelilerle bir arada olmayı düşündüklerini söyledi.

Türkiye'de başkanlık için ciddi bir kampanya başlatıldığını belirten Yılmaz, parlamenter sistemden yana olduklarını anlattı.

HER ŞEYİ YAPARIZ

Yılmaz, şöyle devam etti.:
'Bizler de bilindiği gibi bu ülkenin ilerici Aydın gençleri olarak başkanlığa karşı, diktaya karşı duruşumuzla sokak mücadelesini örgütlemek amacındayız. Gençlik, bugün entelektüel ve ahlaki önderliğini ele alıp, sokağın gücünü kullanıp bir şekilde başkanlığı bu ülkeye yar etmemek adına her şeyi yapacak. Bu noktada ülke çok net ikili bir ayrıma gitmekte. Bizler saltanat yanlıları gibi düşünmüyor, cumhuriyet sevdalısı olarak sokakları örgütlemeyi hedefliyoruz. Bugün bu ülkede Türkiye'nin hayalsiz, ütopyasız bırakılan gençleri ve tüm kesimleri olarak başkanlığa karşı yani diktaya karşı sokağı örgütlemeyi hedefliyoruz.'

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...