Drogba'dan Galatasaray açıklaması!

Düzenleyen:
Drogba'dan Galatasaray açıklaması!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba'dan açıklama...

Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba, transferin son gününde hakkında çıkan iddiaları sosyal medya üzerinden yalanladı.

İki sezon forma giydiği Montreal Impact'ten ayrıldıktan sonra takım arayışlarına devam eden Didier Drogba hakkında transferin son gününde Galatasaray iddiaları ortaya atıldı. 38 yaşındaki futbolcu Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve "Gelecekte bir zaman tekrardan bir araya geleceğiz" dedi.

Fildişi Sahilili yıldızın açıklaması şöyle:

"Benim sevgili Galatasaray ailem, son zamanlarda medyada Galatasaray yönetimi tarafından irtibata geçildiğim, benim finansal talebim olduğu ve dahası bu talebim yüzünden istenmediğim haberi çıkmıştır. Benimle kimse irtibata geçmemiştir ve talep etmiş olduğum bir şey olmamıştır. Ben ve Galatasaray ailem gelecekte bir zaman tekrar bir araya geleceğiz. Galatasaray, Türkiyem ve Galatasaray'ın onurlu taraftarı benim evim, ailem! ve bu ebediyen böyle olacaktır, kalacaktır. Her zaman her yerde en büyük Cimbom."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...