Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sabah bahçesinde görünce şok oldu!

Düzenleyen:
Sabah bahçesinde görünce şok oldu!

YAŞAM Haberleri

Doğu Anadolu'daki kış şartlarının ne derece sert olduğunu gösteren bir olay, Erzurum'un Oltu İlçesi'nde yaşandı. Aslanpaşa Mahallesi Kaledibinde Yunus Soylu’ya ait bahçedeki patlayan hortumundan çıkan su, gece dondu. Donan su 2 metrelik bir buz kütlesi oluşturdu. Soylu sabah kalktığında gördüğü manzara karşısında adeta şok oldu. Soylu, "Bu yıl kış oldukça sert geçiyor' dedi.

Doğu Anadolu’da etkisini sürdüren soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Oltu Aslanpaşa Mahallesi Kaledibinde Yunus Soylu’ya ait bahçedeki içme suyu şebekesine ait boruya bağlı su hortumunun soğuk hava nedeniyle patlaması üzerine 2 metrelik buz sütun oluşturdu. Sabah bahçeye geldiğinde gördüğü manzara karşısında bir hayli şaşıran Soylu, “Bu yıl kış oldukça ağır geçiyor. Birçok yerde su boruları ve saatleri soğuktan dolayı patladı. Bahçede kullandığım su hortumu da gece soğuktan dolayı patlamış. Sabah geldiğimde patlayan hortumun bulunduğu yerde böyle ilginç bir buz kütlesi görünce çok şaşırdım” dedi. Bu arada buzdan sütunu merak eden vatandaşlar, bahçeye geldiklerinde gördükleri bu ilginç manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.


Sabah bahçesinde görünce şok oldu!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...