Sur Yapı 2017’ye ‘Tempo’lu başladı

Düzenleyen:
Sur Yapı 2017’ye ‘Tempo’lu başladı

EMLAK Haberleri

Sur Yapı, ön satışa çıktığı Koşuyolu ve Maltepe projelerinin ardından Kağıthane Cendere Caddesi üzerindeki yeni projesi ‘Tempo City’e başladı. Kağıthane Cendere Caddesi, Axis Kağıthane Alışveriş Merkezine komşu konumuyla 200 milyon TL yatırım değeri ile yükselecek olan proje, konut alıcılarına şehir merkezinde konforlu bir hayat sunuyor.

36.500 metrekare inşaat alanı bulunan projede, iki blokta toplam 217 rezidans dairesi bulunuyor. Projede rezidanslar 61 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor. 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan rezidans dairelerle Tempo City, açık ve kapalı otoparkı, sosyal tesisleri, merkezi lokasyonu, ulaşım ağlarına yakınlığı ve yürüyüş alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. Günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 17 adet de ticari alanın yer aldığı Tempo City, sosyal donatılarıyla konfor ve lüksü şehir merkezinde sunuyor.

Projede; 24 saat güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, sosyal tesis, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness ve spor salonu, çocuk oyun alanı, sauna, yeşil alan, pergola altı dinlenme alanları ve yürüyüş alanları yer alıyor. Havuzu ile fitness salonu 15. katta bulunan Tempo City, kesintisiz İstanbul ve gökyüzü manzarası sunuyor. 

Sur Yapı tarafından hazırlanan ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyası Tempo City projesini de içeriyor. Buna göre, projede, sıfır peşinat, sıfır faizle 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor. Bunun yanısıra projede 10 yıl için 0,45 vade, 15 yıl için 0,74 vade ve 20 yıl için 0,79 vade seçenekleri sunuluyor. Sur Yapı, kampanyaya ek lansmana özel peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 + 10 indirim uyguluyor.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...