Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tudor iddialı: Yine yaparım

Düzenleyen:
Tudor iddialı: Yine yaparım

SPOR Haberleri

G.Saray’ın genç hocası “Tamam ya da devam” niteliğindeki Beşiktaş derbisi öncesi yöneticilerin yüreğine su serpti. Tudor 3’lü savunma üzerinde çalışıyor…

Rize karşılaşması sonrası, İstanbul’a döner dönmez hiç dinlenmeden derbi üzerinde çalışmalara başlayan Igor Tudor’dan yönetime güvence. Önceki gün Beşiktaş-Akhisar maçını izleyen Hırvat teknik adam, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve yönetici Levent Nazifoğlu ile kısa bir kritik yaptı. Daha önce Karabük’teyken siyah-beyazlıları devirdiğini hatırlatan Igor Tudor, “Beşiktaş’ı çözmek kolay değildi. Şimdi daha formdalar ama 2 hafta önce nasıl kazandığımı iyi biliyorum. Benzerini yine yapacağım” ifadelerini kullandı. Kondisyoner Toni Modric’ten çok özel ve titiz çalışmasını isteyen Igor Tudor, yardımcıları Ayhan Akman ve Hari Vukas ile de derbinin taktiği üzerinde istişare yapmaya başladı. 
3’lü savunmaya dönebilir
Karabük’ü çalıştırdığı dönemde takımına 3’lü savunma oynatan Igor Tudor, kurmaylarıyla yaptığı görüşmede benzer uygulamayı Galatasaray’da da uygulamayı düşündüğünü iletti. Pozitif futbolu bir kenara bırakıp sadece 3 puan odaklı derbi hazırlığı yapan Hırvat teknik adam, 3’lü defansla Beşiktaş’ın silahlarını durdurabilme ihtimallerinin yüksek olduğunu ifade etti. Taktik çalışmalarda Semih, Chedjou ve Ahmet Çalık’ı yan yana deneyecek Tudor’un olumlu sonuç aldığı takdirde 3-6-1 ya da 3-5-2 formasyonuyla takımı sahaya sürmekten çekinmeyeceği belirtildi. Öte yandan Rize maçında olumsuz bir görüntü çizen Tolga Ciğerci ile özel görüşme yapan genç çalıştırıcı, takımın en kilit oyuncularından biri olduğunu söyleyip bir an önce kendini toparlaması gerektiğini söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...