Lindsay Lohan'a Heathrow'da başörtüsü ayrımcılığı

Düzenleyen:
Lindsay Lohan'a Heathrow'da başörtüsü ayrımcılığı

DÜNYA Haberleri

ABD'li ünlü aktris Lindsay Lohan, Londra'daki Heathrow Havalimanı'nda başörtüsü nedeniyle ayrımcılığa uğradığını açıkladı.

ITV televizyonunda yayımlanan sabah programında konuşan Lohan, bir süre önce havalimanında New York uçağına binerken bir görevlinin kendisinden başörtüsünü çıkarmasını istediğini söyledi.

"Bir tür şok yaşadım"

Hayatında ilk defa ayrımcılığa uğradığını hissettiğini anlatan Lindsay Lohan, "Kadın görevli başörtümü çıkarmamı istedi, çıkardım. Bence sorun değildi, ancak başörtüsünü çıkarmaktan rahatsız olacak başka bir kadının bu durumda neler hissedeceğini düşününce korktum. Bir tür şok yaşadım." ifadelerini kullandı.

ABD'li ünlü oyuncu, kendisini durduran görevlinin pasaportunda "Lindsay Lohan" yazdığını görünce kendisinden özür dilediğini de söyledi.

Lohan, Müslüman olup olmadığıyla ilgili soruya da "Henüz bitirmediğim bir konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Bu doğru olmaz. Ancak bu, dikkate aldığım bir konu." cevabını verdi.

Erdoğan çiftine hayranlığını dile getirmişti

Erdoğan çiftiyle çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan yıldız fotoğrafa, "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve First Lady'nin beni evlerine davet etmesi rüya gibi. Suriyeli mültecilere yardım etmek için gösterdikleri çabalar gerçekten ilham verici. Barış şimdi başlıyor" notunu düşmüştü.

Lindsay Lohan'a Heathrow'da başörtüsü ayrımcılığı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...