Siirt'te terör operasyonu, gözaltılar var

Düzenleyen:
Siirt'te terör operasyonu, gözaltılar var

YAŞAM Haberleri

Siirt'te, PKK'ya yönelik bir çok adrese Jandarmanın yaptığı eş zamanlı operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin evinde yapılan aramada silah ve mühimmat ele geçirildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca merkez ve Sarıtepe köyü bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yardım yataklık yaptığı tespit edilenlere yönelik bugün operasyon düzenlediği belirtildi. Açıklamada, "Eş zamanlı aramalarda G.Y., M.Y. , A.Y. ve A.Y. isimli 4 şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, şahısların ev, eklenti, müştemilatlarında yapılan aramalar sonucunda, 1 seyyar dipçikli Kalaşnikof piyade tüfeği ve bu silaha ait 2 adet Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 69 adet 7.62 mm. Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 12 kalibre yarı otomatik ve tek kırma av tüfeği, 7 adet cep telefonu, bu telefonlara ait 3 adet sim kart, 1 adet hafıza kartı, ayrıca çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzemeye el konulmuştur" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...