Rodrigues: Tudor aç

Düzenleyen:
Rodrigues: Tudor aç

SPOR Haberleri

PAOK’ta Tudor’la çalıştığını hatırlatan Rodrigues, “Oyuncularından çok şey bekler. Daha da büyük bir teknik direktör olmak için aç durumda” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray’ın devre arasında Yunanistan PAOK takımından kadrosuna kattığı Garry Rodrigues dikkat çekici açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılıların yeni teknik direktörü Igor Tudor ile Yunan ekibinde birlikte çalışan ve Galatasaray’da Hırvat çalıştırıcıyı en iyi tanıyan isim olan Rodrigues hocası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 26 yaşındaki futbolcu, “Oyuncularında çok şey bekleyen ve çok çalışan bir teknik direktör. Daha da büyük bir teknik direktör olmak için aç durumda çünkü çok büyük bir futbolcuydu. Galatasaray için de iyi olacak. Çok iyi çalışacağız” diye konuştu. 
Rodrigues’i görecekler
“İyi çalıştığınız zaman işler de iyi gidecektir” yorumunu yapan Garry Rodrigues, “Önce Karabük’e sonra Galatasaray’a gelişi çok şey anlatıyor zaten. Benim açımdan da işler iyi. Ofanstaki yeteneklerimi gösterdiğim için buraya transfer oldum. Hücumda iyi bir oyuncu olduğumu biliyorum. Tabii ki de her gün daha iyiye gidip gelişmek istiyorum. Herkese Rodrigues’in gerçekte nasıl bir oyuncu olduğunu, bende daha fazlası olduğunu göstereceğim” sözlerini kullandı.
Türk arkadaşlarım gurur duyuyor
Türkiye’de derbinin anlamını bildiğini söyleyen Rodrigues, “Rotterdam’da büyürken çevremizde çok fazla Türk vardı. Galatasaray, Fenerbahçe ile oynadığında insanlar dışarıya çıkıp gürültü yapmaya başlıyordu. Pazartesi günkü derbi güzel olacak. Stadyumun dolu olacağını umuyorum. Bizim için önemli olan 3 puanı almak. Çok fazla Türk arkadaşım var. Şimdi Galatasaray’da oynuyorum. Arkadaşlarım bundan dolayı gurur duyuyorlar” dedi. 

Yıldızlarla arkadaş oldum

Hollanda’da yetişen Garry Rodrigues, takımdaki Hollandalılar Wesley Sneijder ve Nigel de Jong’la ilgili değerlendirmelerde bulundu. Rodrigues, “Benim için Nigel ve Wesley ile beraber oynamak çok büyük bir fırsat. Gençken Hollanda Ligi seyrettiğimde Sneijder ve de Jong en yetenekli isimler arasındaydı. Hollanda’da büyük isme sahipler. Şimdi onlarla arkadaş oldum” diye konuştu. 

Bildiklerinizi unutun!

Galatasaray’da derbi hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Igor Tudor Beşiktaş derbisinde takımdaki eski alışkanlıklarında tamamen tarihe gömülmesini hedefliyor. Oyuncularına eski Teknik Direktör Riekerink’in topa sahip olma odaklı felsefesini unutmaları gerektiğini anlatan Tudor “Topa sahip olmak elbette önemli ama bu felsefe oyuncuları korkaklaştıran anlayış. Risk almazsanız oyunu kazanamazsınız. Yana top kullanma asgariye inecek, dikine oynayacağız. Tehlike oluşturmaya yönelik hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...