Peri masalı sona erdi

Düzenleyen:
Peri masalı sona erdi

SPOR Haberleri

Tarihinde ilk defa katıldığı Avrupa kupalarında büyük başarılara imza atan temsilcimiz her gelişinde golü bulan Olimpiakos’a elendi

Tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Osmanlıspor 0-0’ın rövanşında Olimpiakos’a sahasında 3-0 mağlup oldu. Bu yenilgiyle temsilcimiz son 32 turunda turnuvaya veda etti. Oysa çok umutluyduk. Başkentli futbolseverler 20 bin kişilik stadı tıklım tıklım doldurmuştu. Mustafa Reşit Akçay’ın öğrencileri bu destekle maça çok baskılı başladı. Top temsilcimizin ayağındaydı ve Olimpiakos yarı sahasına hapsedilmişti . İlk yarıda Webo,  Bifouma ve Ndiaye ile goller kaçınca tribünler saç baş yoldu. Net fırsatlar kaçırınca soyunma odasına golsüz eşitlikle girildi. İkinci yarı başladığında şoku yaşadık. İlk yarıda hiç gol atacak gibi oynamayan Yunan ekibi kazanılan bir kornerle öne geçti: 0-1. Ağları havalandıran Ansarifard oldu. Osmanlıspor’da gol kaçırma yarışı devam ediyordu. 
Tecrübe konuştu
İki gole ihtiyacımız vardı ve çok ciddi gol fırsatları da yakaladık ama bir türlü çizgiyi geçemedik. Avrupa kupalarında Yunanistan’ın en tecrübeli takımı olan Olimpiakos kaçan bu gollere ceza kesmeye devam etti. Elyounoussi 70’te, Ansarifard 86’da fileleri havalandırdı ve Osmanlıspor 3-0’lık mağlubiyetle Avrupa defterini kapatmış oldu. İlk defa çıktığı Avrupa arenasında tecrübesizliğinin faturasını ödeyen Osmanlıspor yine de kazandığı puanlarla ülkemize katkıda bulunmuş oldu. Temsilcimiz bu sezon 14 maçta 8 galibiyet elde ederken sahadan 3 defa beraberlikle, 3 defa da yenilgiyle ayrıldı. 
     

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...