Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

F.bahçe'de Simon Kjaer gidiyor

Düzenleyen:
F.bahçe'de Simon Kjaer gidiyor

SPOR Haberleri

Simon Kjaer ile ilgili şoke eden bir iddia gündeme geldi. Eşi mutsuz olduğu söylenen Kjaer’in ayrılma kararı aldığı ve menacerine İtalya ya da Fransa’dan kendisine kulüp bulmasını istediği öne sürüldü.

Fenerbahçe’ye geçtiğimiz sezon Lille’den rekor bir bonservis bedeliyle, 7 milyon 650 bin Euro’ya transfer edilen Simon Kjaer, kısa sürede takımın en önemli oyuncularından biri oldu. Tribünlerin de sevgilisi haline gelen Danimarkalı yıldız, performansıyla göz doldurdu. Ancak başarılı stoperle ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.
 
Morali bozuk

 
Kjaer’in karısı Elina Gollart’ın Türkiye’de mutsuz olduğu ve eşini ayrılık için ikna ettiği belirtildi. Yıldız futbolcunun da son dönemde takımın durumu nedeniyle moralsiz olduğu, eşinin ısrarları sonrası ise menaceriyle görüşerek kendisine yeni bir kulüp bulmasını istediği öğrenildi. Simon Kjaer’in önceliğinin İtalyan ya da Fransız kulüpleri olduğu belirtildi. Kjaer daha önce İtalya’da Palermo ve Roma, Fransa’da ise Lille forması giymişti.
 
Marsilya yakın takipte
 
İngiliz devi Chelsea de Danimarkalı savunmacıyla ilgilenen kulüpler arasında. Ancak Simon Kjaer’in daha önce yaşadığı bu iki ülkeden birine öncelik verdiği belirtildi. 17 Ekim’de ABD’li işadamı Frank McCourt’a satılan ve önümüzdeki yıllarda PSG’nin en büyük rakibi olması beklenen Fransız devi Marsilya’nın 27 yaşındaki stoperin durumunu yakından takip ettiği belirtildi. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...