Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti’den çevre dostu kampanya!

Düzenleyen:
AK Parti’den çevre dostu kampanya!

GÜNDEM Haberleri

İktidar partisinin hazırladığı referandum kılavuzunda teşkilata ikazlar yer aldı.

İsmail Sonsuz ANKARA
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini içeren anayasa değişikliği referandumu için “Evet” kampanyasını görkemli bir lansmanla başlatan AK Parti, 16 Nisan’a kadar sürecek maratona odaklandı. Parti yönetimi, referandum kampanyası sürecinin kurallarına ilişkin teşkilatı uyarırken, çevreye zararlı maddelerin kullanılmamasını istedi. AK Parti Genel Merkezince hazırlanan “16 Nisan 2017 Halk Oylaması Kurumsal Kılavuzu”nda bazı uyarılar şöyle sıralandı:
∂ “Evet” kampanyasını yürüten kadroların takım ruhuyla hareket etmesi istenen kılavuzda, “’Evet’ ofisleri çalışanlarının davranışlarına kadar bütün ayrıntılar, ahenk ve bütünlük oluşturmalı!” denildi.
∂ Kullanılacak materyallerde estetik düzey ile algılanabilirliğin yüksek olması ve çevreye zararlı malzemelerin kullanılmaması istendi. Yapılan uyarıda “Çevreye zarar verebilecek plastik ve naylon gibi malzemeler yerine, kâğıt ve bez gibi geri kazanılabilir maddeleri kullanın!” denildi.
∂ Kampanya süresince önceden belirlenen müzikler ve anonslar kullanılacak. Gürültü kirliliği oluşturulmaması da istenirken “Okul, hastane, ibadethane gibi yerlerin çevresinde müzik çalınmamasına ve anons yapılmamasına özen gösterin!” uyarısı yapıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...