Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldırım devam dedi

Düzenleyen:
Yıldırım devam dedi

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, Yargıtay kararı sonrası görevi bırakacağını söylemiş ancak “Beni kızdırmayın 10 yıl daha gitmem” diyerek de açık kapı bırakmıştı. Sözünü tuttu!

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe tribünlerinde son zamanlarda iyice yüksek çıkmaya başlayan “Yönetim istifa” tezahüratları sonunda karşılık buldu! Yargıtay kararı sonrası görevi bırakacağını söyleyen Başkan Aziz Yıldırım, çark etti! Taraftarların “Yönetim istifa, Ali Koç Başkan” tezahüratlarına muhalif isimler de destek vermeye başlayınca Yıldırım’dan sert bir çıkış geldi. Yargıtay sonrası verdiği söze, “Beni kızdırmayın 10 yıl daha gitmem” diyerek açık kapı bırakan Yıldırım, bu opsiyonu devreye soktuğunu Fenerbahçe Dergisi’ndeki makalesinde resmen duyurdu. 
Hükmü kalmamıştır!
Başkan, “Camiamıza, Yargıtay kararı sonrası için verdiğimiz sözümüzün, maksat ve anlamından çıkarılmak suretiyle kulübün yönetim erkine yönelik bir zayıflatma aracına dönüştürülmüş olmasını ve bunun neden olduğu vahim sonuçları dikkatle takip ediyorum” derken, “Yargıtay kararının bu aşamadan sonra Fenerbahçe yönetim kurulu üzerinde Demokles’in kılıcı gibi durmasına artık müsaade etmeyeceğiz. Kararlarımızda ve tasarruflarımızda artık Yargıtay kararının neticesinin herhangi bir önemi kalmamıştır” açıklamasını yaptı.
Olağanüstü beklemeyin
Aziz Yıldırım, Yargıtay kararı beklentisine sırtını dayayarak Fenerbahçe yönetimini zayıflatmak isteyenlere set çekmek için bu karara vardıklarını vurgularken, “Çıkacak Yargıtay kararı sonrasına ilişkin olarak ise genel kurul üyelerimize vermiş olduğumuz sözümüzün gereği, kulübümüzün menfaatlerine en uygun şekilde ve kulüp tüzüğündeki düzenlemeler çerçevesinde tarafımızca yerine getirilecektir” sözleriyle olağan genel kurula kadar görevde olacaklarını ifade etti. Yıldırım, “Demokratik olmayan yöntemlerle olağanüstü bir genel kurula gitmeyi asla kabul etmeyeceğini şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına kesin bir dille açıklamayı bir gereklilik olarak görüyorum” dedi.
 
BÖYLE BİR ADAY VAR MI?

Olağanüstü genel kurula izin vermeyeceğini belirten Aziz Yıldırım, “Ben bu yöntemler ile Fenerbahçe’yi yönetmeye talip olacak bir Fenerbahçeliyi tanımıyorum, bilmiyorum. Bu yöntem ile mevcut yönetim yıkıldığında ortaya çıkacak bir başkan adayı varsa bir Fenerbahçeli olarak ben de bunu bilmek isterim” dedi

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...