Göçer: Dünya starı çıkaramayız

Düzenleyen:
Göçer: Dünya starı çıkaramayız

MAGAZİN Haberleri

Harcanan paranın ve konuşulan dilin dünya yıldızı çıkarmada önemli olduğuna dikkat çeken Göçer “Biz istediğimiz kadar pop yapalım. Pazarlama ve algı yönetimini iyi yapamadığımız için Türkiye’den dünya starı çıkması çok zor” dedi

Şarkıcı Ferhat Göçer, pop müzik alanına işaret ederek “Dünya starı çıkarmamız çok zor” dedi. Youtube’dan canlı yayınlanan ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Ferhat Göçer oldu. Sosyal medya kullanıcılarının sorularını cevaplayan Ferhat Göçer, ilginç açıklamalarda bulundu. Evinin yan tarafına stüdyo yaptırdığını ve neredeyse bütün vaktini burada geçirdiğini belirten Ferhat Göçer “Evimin bahçesine televizyon kanalı gibi bir stüdyo yaptırdım. Her şeyi burada yapıyorum. Klip çekiyorum... Stüdyoyu gençlere ücretsiz olarak tahsis ediyorum” dedi. İşleri konusunda çok disiplinli olduğunu ve zaman zaman kendisiyle mücadele ettiğini söyleyen Göçer “Ben kendime bile zor adamım. Kendi içimde farklı bir adam var” şeklinde konuştu. Türkiye’den dünya starı çıkmasının zor olduğunu söyleyen Ferhat Göçer “Dünya starı meselesi konuşulan dille, harcanan parayla alakalı. Biz istediğimiz kadar pop yapalım. Pazarlama ve algı yönetimini de yapmalıyız. Biz etrafımızdaki komşularımız kadar güçlüyüz. Ama pazarlama ve algı yönetimini iyi yapamadığımız için Türkiye’den dünya starı çıkması çok zor” dedi. Ortaokul ve lise yıllarının başlarında annesinin sırtında oklava kırdığını söyleyen Ferhat Göçer “Ortaokul ve lisenin başında derslerim çok kötüydü. Annemin oklavalarından sonra düzeldim ve bu hâle geldim” dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...