Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Diyarbakır'a gelişinde F-16'lar eşlik etti

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Diyarbakır'a gelişinde F-16'lar eşlik etti

GÜNDEM Haberleri

Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağına, F-16 savaş jetleri eşlik etti. Kentte de Erdoğan'ın gelişi öncesi geniş güvenlik önlemi alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum öncesi programları arasında özel bir önem verdiği Diyarbakır ziyareti başladı.

Erdoğan öğleden sonra makam uçağıyla Diyarbakır'a geldi. Erdoğan'ı taşıyan uçağa, Diyarbakır Havalimanı'na inişi sırasında F-16 uçaklarının eşlik ettiği görüldü.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişi öncesinde kentte ve Erdoğan'ın programlarının olduğu noktalarda geniş güvenlik önlemleri alındı.

MERKEZ CAMİİ'NİN TEMELİNİ ATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak üzere geldiği Diyarbakır'da, beraberinde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile merkez Yenişehir ilçesindeki Diyarbakır Merkez Camisi'nin temel atma törenine geçti.

20 BİN KİŞİ AYNI ANDA NAMAZ KILABİLECEK

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, Diyarbakır'da inşası başlayan 28 bin metrekarelik arsa üzerinde, 20 bin müminin, Müslümanın aynı anda namaz kılabileceği böyle bir eserin temelinin atıldığını belirterek, caminin 2019'un sonuna varmadan bitmesinin en büyük temennileri olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...