Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kardeş Azerbaycan'dan Türkiye'ye uyarı: Tehlike devam ediyor

Düzenleyen:
Kardeş Azerbaycan'dan Türkiye'ye uyarı: Tehlike devam ediyor

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan merkezli uluslararası haber ağı The Great Middle East (Büyük Ortadoğu)'nun Genel Yayın Yönetmeni Ali Hacızade, küresel güçlerin Türkiye’ye karşı yürüttüğü oyunlara ışık tutan bir yazı kaleme aldı. FETÖ tehdidinin henüz sona ermediğini dile getiren Hacızade, "Örgüte karşı alınan tedbirlere rağmen tehlike geçmiş değil" dedi.

Son dönemde yaşananlar ve Türkiye'ye karşı yürütülen "Hibrit Savaş" hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan Hacızade, FETÖ'nün küresel güçler tarafından Türkiye'ye karşı kullanıldığını ve 15 Temmuz sonrası alınan tedbirlere rağmen Türkiye'ye yönelik tehdidin tam anlamıyla sona ermediğini ifade etti. 

"GÜLEN TÜRKİYE'YE KARŞI SAVAŞ YÜRÜTEN GÜÇLERİN KUKLASI"

Hacızade konuyla ilgili olarak, "FETÖ, iç ve dış bağlantılar sayesinde kendi medya gücünü oluşturdu. İş hayatındaki gücü kullanarak ekonomik çıkarlarını korudu, kazandığı ve kandırdığı insanlardan topğlandığı paralarla gücünü artırdı. Gülen ve örgütü bu kısa sürede Türkiye’ye karşı savaş yürüten güçlerin en yakın müttefiki ve kuklası oldu. 15 Temmuz darbe girişimi FETÖ’nün en az PKK kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne serdi." dedi.

“TEHLİKE GEÇMİŞ DEĞİL”

Türkiye'nin Azerbaycan için komşu bir devletten öte kardeş olduğunu belirten Hacızade, Türkiye'nin güvenliğine yönelik tehdidin sürdüğünü ifade ederek şunları söyledi: "Darbe girişimi ne kadar başarısız olsa ve örgüte yönelik tedbirler FETÖ’nün gücünü azaltıysa da bu yapılanma henüz tam anlamıyla bertaraf edilmiş değil. Yani Türkiye’nin güvenliğine yönelik tehlike henüz geçmedi." 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...