Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mafya babası oğlunu okula götürürken infaz edildi

Düzenleyen:
Mafya babası oğlunu okula götürürken infaz edildi

DÜNYA Haberleri

Atina’nın Glika Nera bölgesinde oğlunu okula götüren mafya babası kimlikleri tespit edilemeyen iki kişi tarafından öldürüldü.

Anne-babalar, öğrenciler ve öğretmenlerin gözleri önünde gerçekleşen cinayet bu sabah saat 8.30’da Atina’nın Glika Nera bölgesinde meydana geldi. İlkokul öğrencisi olan 11 yaşındaki oğlunu okula bırakan 47 yaşındaki Vasilis Grivas, arabasına binerken, başka bir arabada bekleyen iki kişi ona ateş açtı. Görgü tanıkları çocuğun öğretmenine koşarak “Yardım et babamı öldürüyorlar” dediğini ve ağladığını söylediler.  Olay yerinden hemen uzaklaşan araba, 600 metre ileride yanmış şekilde bulundu. Gece kulüplerine “koruma” sağlayan ve birçok kez gözaltına alınan mafya babası Vasilis Grivas’a karşı 2003 yılında da bir suikast düzenlenmişti. Okulun önünde bulunan ve o an çocuğunu okula bırakan bir anne, seken mermilerden yaralanıp Sismanoglio Hastanesi’ne kaldırıldı.  

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...