Denizli'deki izinsiz eylemde gözaltına alınan 34 kişi serbest bırakıldı

Düzenleyen:
Denizli'deki izinsiz eylemde gözaltına alınan 34 kişi serbest bırakıldı

YAŞAM Haberleri

Denizli'de, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anmak için izinsiz eylem yapmak gerekçesiyle gözaltına alınan 34 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anmak için dün Denizli’nin Candoğan Parkında izinsiz eylem yapan gruba polisin müdahalesinde 34 kişi gözaltına alındı, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltındaki 34 kişi, ifadelerinin alınmasından sonra savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Çeşitli parti ve STK’ların üyelerinden oluşan bir grup, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anmak için dün Candoğan Parkında bir araya gelmiş ve izinsiz eylem yapıldığı uyarılarını dikkat almadan eylem yapmak istemişti. Daha sonra izinsiz slogan atan gruba polis müdahale etmiş ve 34 kişi gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...