Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tillerson, Bahreyn Veliaht Prensi El Halife ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Tillerson, Bahreyn Veliaht Prensi El Halife ile görüştü

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Haman El Halife arasındaki görüşmede, İran'ın bölgesel aktiviteleri ve Katar krizindeki son gelişmelerin ele alındığı bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, bakanlıkta gerçekleşen Tillerson-El Halife görüşmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bakan Tillerson, Bahreyn'in ABD'yle güçlü ortaklığı sebebiyle Veliaht Prensi El Halife'ye teşekkür etti. İki lider, İran'ın bölgedeki zararlı eylemlerine karşılık verme, devam eden Körfez anlaşmazlığının çözümü ile ikili ve bölgesel ortak meseleler gibi konuları ele aldılar." değerlendirmesi yapıldı.

Tillerson'dan önce Pentagon'da ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile de bir araya gelen El Halife'nin, ABD ile Bahreyn arasındaki ilişkilerle ilgili görüş alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...