Kreşinde büyüdüğü hastanede doktor oldu

Kreşinde büyüdüğü  hastanede doktor oldu

YAŞAM Haberleri

İzmir'de doktor anne ve babanın kızı olarak dünyaya gelen Elif Çırak, çocukluğunun bahçesinde ve kreşinde geçtiği Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapısından artık doktor olarak giriyor.

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde asistan doktor olarak görev yapan Elif Çırak, babası Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ali Kadri Çırak'ın eğitim görevlisi olduğu klinikte stajını yapıyor. Diğer genç doktorlar gibi viziteye çıkan, hastaları muayene eden Elif Çırak, 25 yıl önce elini tutarak kapısından girdiği babası Doç. Dr. Ali Kadri Çırak'a "Hocam" diye hitap ediyor ve ondan mesleğin sırlarını öğreniyor. 2 yaşından bu yana kendisini hastanenin çalışanı gibi gördüğünü ifade eden Elif Çırak "Babam beni kreşe bırakırdı, hastanenin bahçesinde çocukluk fotoğraflarım var. Şimdi doktor olarak geldiğimde de sabahları önce kreşi selamlıyorum” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...