CHP'de Kılıçdaroğlu yeniden başkan seçildi

Düzenleyen:
CHP'de Kılıçdaroğlu yeniden başkan seçildi

GÜNDEM Haberleri

CHP'nin kavgalı Kurultayı'nda oylama işlemi bitti. Olaylar ve kavgalar içerisinde geçen CHP 'kavga'sının ardından kazanan Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Oylamada Kemal Kılıçdaroğlu 790 oy alırken, rakibi Muharrem İnce ise 447 oy aldı.

CHP’nin olaylar ve kavgalar içerisinde geçen 36. Olağan Kurultayında genel başkan seçimi için delegeler oy kullanma işlemini bitirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise oyunu 1 numaralı sandıkta kullandı. 

CHP’nin “Adalet ve Cesaret” Kurultayı Ankara Arena Spor Salonu’nda devam ediyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce genel başkanlık için yarışıyor. Kılıçdaroğlu bin 130 delegenin oyuyla aday oldu. Delegelerin genel başkan seçimi için oy kullanımı ise başladı. Oy verme işlemi 20.35'te başladı. Oy kullanımı 23.00'da sona erdi. Öte yandan oy kullanımına başlanmadan önce delegelere kabinlere cep telefonuyla girmemeleri konusunda uyarıda bulunuldu.  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise oyunu kullanmak için saat 22.20’de salona geldi. Kılıçdaroğlu ‘Halkın Umudu Kılıçdaroğlu’ ve ‘Gençlik Seninle Durma İlerle’ sloganlarıyla karşılandı. 1 numaralı sandıkta oyunu kullanan Kılıçdaroğlu, salondan ayrıldı.  CHP genel başkan adayı Muharrem İnce ise 4 numaralı sandıkta oyunu kullanmasının ardından delegelerle selamlaşarak salondan ayrıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...